Meten is weten

Ons bloed is een goed startpunt om meer informatie te krijgen over onze gezondheid. Heel handig, want ‘meten is weten’. 

Je kunt de EMB bloedtest inzetten voor een hormonale analyse, waarbij je ook inzicht krijgt over eventuele voedingstekorten, of als je geen klachten hebt, maar gewoon een lichamelijke APK keuring wilt.

Hoe werkt het?

  • Ik maak graag eerst met je kennis. Tijdens dit gesprek verwacht ik jouw doel(en) voor het inzetten van deze test inzichtelijk te krijgen. 
  • Na deze kennismaking wordt je aangemeld bij You-Mens, waarna de orthomoleculair therapeut je een vragenlijst stuurt en benodigdheden voor bloedafname bij een priklocatie bij jou in de buurt. 
  • Ongeveer 3 weken na de bloedafname volgt een analyse door het laboratorium, door de orthomoluculair therapeut en door ondergetekende. Vervolgens word je door mij gebeld voor een afspraak ter bespreking van de uitslagen. Deze afspraak maak ik graag bij je thuis, of we spreken elkaar telefonisch…. Net wat makkelijker is.
  • Tijdens deze afspraak krijg je niet alleen de uitslagen, ook wordt er een behandelplan met je besproken.
  • 3 weken na deze afspraak, bel ik je voor een telefonische follow up. Ik hoor dan graag hoe het met je gaat, of de eerste stappen al succes hebben, wat je misschien nog nodig hebt of dat er misschien nog vragen zijn die ik kan beantwoorden.
  • 10 weken na de follow up, bel ik je nog eens voor een eind evaluatie. Misschien zijn er nog open eindjes of ga je me vertellen wat voor gaaf resultaat er al is bereikt.
  • Mochten er nog onduidelijkheden zijn over bijvoorbeeld suppletie, dan is Werner van Dungen, Orthomoluculair therapeut van You-Mens beschikbaar voor een consult (30 minuten). 

Kosten

Totale Kosten van dit hele pakket (incl. btw): 389,00 euro.

(Dit bedrag is inclusief BTW, administratie-, verwerkings- en laboratoriumkosten, excl. kosten voor het prikken. Dit gaat via je eigen risico of je kunt het direct bij de priklocatie betalen. Het bedrag voor het prikken ligt tussen de € 11-15,-).

Samenwerkingspartner - You Mens